KODA-leir 2021

Praktisk informasjon om KODA-leir 2021!

KODA-barn i alderen 8-15 år inviteres til å melde seg på sommerleir på Ål folkehøyskole og kurssenter for døve.

Leiren vil være mandag 21.06 til fredag 25.06. Påmeldingen vil ligge på CODA-Norge sine hjemmesider, og åpner søndag 28.02.2021 klokken 17:00, og stenger søndag 14.03.2020.Det er satt et tak på 60 barn, så her er det førstemann til mølla. Dersom ditt barn ikke får plass, blir det satt på venteliste.

Når leiren nærmer seg vil dere motta et skriv med informasjon. Ettersom at leiren er et tilpasningskurs må dere huske å søke til NAV for å få dekket kurset. Søknadsskjema fåes etter påmelding. Først etter godkjenning fra NAV er påmeldingen satt.Ønsker du å være leder på leir? Send en mail til kodaleir@gmail.com!

OBS! Vi håper å kunne arrangere full leir, med 60 barn, 21.06 til 25.06, hvis myndighetene tillater det. Dersom det ikke skulle være mulig, er vi klare for å eventuelt arrangere to ulike leirer, 20.06-22.06 og 23.06-25.06, delt opp etter alder. Det vil være felles påmelding, og de påmeldte vil få beskjed når vi vet mer.

Til info for leir 2022. Aldersgrensen for å være deltaker på leir endres fra og med 2022. Den nye aldersgrensen for å være deltaker vil fra 2022 være 8-13 år. Avgjørelsen er tatt etter flere års vurdering og evaluering, hvor deltakeres egne erfaringer har blitt vektlagt.

Har dere spørsmål ang leiren kan dere ta kontakt på kodaleir@gmail.com

Comments are closed.

 • “Hjelp – et hørende barn!”

  Illustrasjoner:
  Karoline Stangvik
  Logo:
  Gudrun Haave

  Prosjektgruppe:
  Torill Solbø Zahl
  Line Beate Tveit
  Torill Ringsø

 • “Hjelp – et hørende barn!”

  Gjennomført av Statped med støtte fra Extrastiftelsen